Tjänster

Ljusdesign

Med LED-teknikens stora genomslag har sättet man ser ljussättning ändrats helt, energieffektiva ljuskällor ger oss möjlighet att skapa ljus i mönster och former som tidigare inte var möjligt. Vi på Enlight hjälper dig hitta din personliga stil och ljusbild som du vill skapa! 
 

Konsultation

Vad är egentligen skillnaden mellan kallt och varmt ljus? Hur påverkar olika ljus färger? kan man blanda gammal och modern stil? Lumen, vad ska det vara bra för? 
Frågorna kring ljus har exploderat, det är många fler aspekter man tittar på idag än för bara 10 år sedan. Vi på Enlight hjälper dig reda ut frågeknutarna och erbjuder dig konsultation och planering både i butiken och hemma hos dig, oavsett om det är privat eller företag. Välkommen in till butiken att fråga om hjälp! 
 
 

Installation

Efter konsultation och efter man har ljusplanerat sin anläggning behöver det självklart installeras. För det behövs det oftast en elektriker som utför arbetet, eftersom många regler och krav ställs på installation av el och belysningsprodukter. Även andra hantverkare, som exempelvis snickare och målare, är många gånger lika viktiga att ha kontakt med när man planerar en större anläggning.
​​​​​​​Vi på Enlight hjälper dig med elinstallationer och har kontakter inom andra hantverksområden för att underlätta för dig som kund att hitta rätt hjälp direkt och slippa leta runt.

Programmering

Rätt styrning av sin elanläggning är inte bara häftig och roligt att planera, utan är även ett miljösmart val för att energieffektivisera sin anläggning.
Möjligheten att styra sina el och ljusprodukter ökar hela tiden och det är många gånger svårt att veta vilken lösning man ska ha. Bland annat på grund av att alla leverantörer jobbar med sina egna system och har man väl valt en lösning är man oftast styrd att fortsätta med den leverantörens lösningar. Vi på Enlight hjälper dig att hitta rätt lösning och jobbar med att ta fram styrningslösningar för både små och stora anläggningar. Välkommen in för att testa olika lösningar i butiken!